Mors dag-gave købt på hjem.dk

Som I alle ved har det netop lige været mors dag, og jeg håber I alle fik forkælet jeres mødre, som de nu fortjener det. Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om at min mor fortjente at få en forkælelse i form af lækre gaver til mors dag, og derfor gik jeg i fællesskab med min søster om at finde de helt rigtige gaver til hende. Min mor bruger rigtig meget tid i sit køkken. Hele familien ved at det er hendes frirum til at koble af fra stresset at lave noget lækkert mad både til familien og gæster, og til det behøver man selvfølgelig noget godt kvalitets køkkenudstyr. Det ville min søster og jeg selvfølgelig gerne give hende, men udvalget af køkkenudstyr er selvfølgelig så stort at det var lige med at finde de helt rigtige ting til hende. De forrige år har budgettet ikke helt været til så store gaver, så det er typisk bare blevet til en buket blomster samt et sødt kort, hvilket hun også altid har sat rigtig stor pris på at få. Som hun altid selv har sagt er det tanken bag at give en gave, der er det mest afgørende, men nu synes vi altså det var tid til at skrue lidt op for gaverne med noget mere brugbart end en buket.

I første omgang gik vi på udkig på webshops for at finde noget til hende. Her stødte vi på webshoppen Hjem.dk, hvor der var et kæmpe stort udvalg af alt til hjemmet og ikke mindst til køkkenet. Af personlig erfaring vidste vi at hun altid har været rigtig glad for mærket Bodum, og allerede har flere forskellige produkter herfra. Derfor var det også der vi søgte, og vi fandt først en rigtig flot Bodum tekande, som vi var sikre på ville passe perfekt til hendes stil og hygge med familie og veninder. Det var derfor ikke at svært valg at gaven i hvert fald skulle bestå af lige præcis denne tekande, som du kan se her, med hendes store kærlighed til netop te. Men med en tekande skal der selvfølgelig også følge nogle termokrus med, og her fandt vi nogle rigtig lækre Bodum termokrus, som var det perfekte match til tekanden, og vi havde vores gave i hus, som vi hurtigt modtog fra Hjem.dk.

Hun endte med at blive rigtig glad for gaverne, som allerede bliver brugt flittigt, lige som vi ønskede og troede det ville blive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *