God oplevelse med Thinggaard rejser

Hvor skal du hen, når du i år skal på skiferie, tænker du måske allerede nu. Sommeren har lagt sig, og efteråret er trængt til, og det betyder at forberedelsen til skiferien stille og roligt begynder, at snige sig ind i folks hoveder.

Jeg var selv i Trysil, som der ligger i den østlige del af Norge. Trysil har omtrent 7000 venlige borgere, og er et rigtig fedt sted at stå på ski. Jeg må ærligt erkende, at det er første gang, at jeg har stået på ski. Dog er det også lige meget for, jeg blev oplært af de flinke guider, som skiskolen havde. Læs mere om Trysil her

Thinggaard hedder den virksomhed, der udbyder de fedeste skirejser. Jeg havde hørt rigtig godt om dem fra min ven Jakob, og besluttede mig derfor for at give dem et skud på min første skiferie. Det endte faktisk rigtig godt, og jeg vil helt sikkert prøve igen i år. Så jeg kan helt sikkert anbefale dig, at vælge Thinggaard og herunder Trysil når du skal på skiferie.

Har du ikke stået på ski før? Det er intet problem, der er massere af skiskoler til billige penge, der nok skal tage hånd om dig. Herudover findes der en masse gode hoteller i Trysil, jeg var selv på hotellet Sollia, som jeg bestemt også kan anbefale dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *