Der findes faktisk seje smykker til mænd

Min kæreste havde fødselsdag i weekenden og i den forbindelse havde jeg i ugerne op til dagen valgt at lede efter unikke smykker til mænd, for at finde den perfekte gave. 

I den forbindelse var jeg gader op og gader ned for at finde det helt rigtige sted, men det virker ikke rigtig som om, der er særlig mange steder i København, der udbyder smykker til mænd. Heldigvis har jeg en god veninde, som rådede mig til at tage ned i Store Kongensgade og besøge Giorgi & Hein. Her specialfremstiller de åbenbart smykker til både mænd og kvinder. Og yes, jeg endte også med et super fint smykke til mig selv. Og ja, jeg fandt også et til maden.

Damerne i butikke var super flinke til at hjælpe mig med råd og vejledning til at finde den helt rigtige fødselsdagsgave. De har åbenbart et forskelligt udvalg i butikken, altså de designer og laver åbenbart forskellige ting, både manchetknapper, ringe og slipsenåle. Jeg gik efter en slipsenål, fordi min kæreste ofte går i jakkesæt, og jeg tænkte derfor, at han ville blive super glad for at få noget personligt, der spicede det op.

Jeg kunne allerede hente det på deres værksted i bytikken en uge efter, hvilket må siges at være totalt overraskende. Jeg kan fortæller jer, at han blev rigtig glad for gaven. Han sagde, at han ikke havde haft fantasi til at forestille sig, at jeg ville gå den vej. Jeg plejer nemlig at give en sweater, jakke eller sådan og en middag. En middag fik han selvfølgelig også denne gang, og vi var et smut på Mash, hans yndlingssted, og få en god bøf og et godt glas rødvin. Han bar selvfølgelig sin nye manchetknap. Er du mand og leder efter unikke og specielle smykker til mænd, eller er du kvinde og leder efter en gave til din kæreste, så bør du også smutte en tur ind forbi.

dreamstime_xl_50375317

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *